Poduzetnički inkubator Biograd na Moru je otvoren i spreman za prihvat poduzetnika – Prvi korak na putu vašeg uspjeha

Poduzetnički inkubator Biograd na Moru je otvoren i spreman za prihvat poduzetnika – Prvi korak na putu vašeg uspjeha

Dobrodošli u Poduzetnički inkubator BIOGRAD NA MORU – Prvi korak na putu vašeg uspjeha

ŠTO JE TO PODUZETNIČKI INKUBATOR?

Poduzetnički inkubator Biograd na Moru je institucija koja podupire razvoj malog i srednjeg poduzetništva. Osigurava suvremen i potpuno uređen poslovni prostor te stručnu podršku novootvorenim poduzećima, ali i postojeći tvrtkama koja žele razvijati vlastito poslovanje. Smješten je na istočnom ulazu u poduzetničku zonu, prostire se na 2,4 tisuće četvornih metara i pruža idealne uvjete poslovanja za maksimalno 32 poduzetnika.

image
Poduzetnički inkubator u Biogradu na Moru

ZAŠTO PODUZETNIČKI INKUBATOR?

PIBNM pruža idealne uvjete za rad i povećava šanse poduzetnika za uspjeh na tržištu. Smješten je na idealnoj lokaciji u neposrednoj blizini Jadranske magistrale koja omogućava jednostavan pristup osobnim i teretnim vozilima i besplatan parking za zaposlenike i posjetitelje. Poduzetnike očekuju prostrani, reprezentativni i suvremeno opremljeni uredi po subvencioniranim cijenama. Osim prostora za rad, poduzetnike očekuje i stručna savjetodavna pomoć, pomoć pri promociji, mogućnosti edukacije i rad u poticajnom poslovnom okruženju.

image
Poduzetnički inkubator u Biogradu na Moru

KOME JE NAMIJENJEN?

PIBNM je namijenjen prvenstveno poduzetnicima početnicima, ali su dobrodošle sve tvrtke koje razvijaju ili šire svoje poslovanje. Korisnici, odnosno stanari Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru mogu biti poduzetnici početnici, poduzetnici koji razvijaju ili šire svoje poslovanje, udruge, zadruge, OPG-ovi, freelanceri, mladi, nezaposleni i ekonomski neaktivni radno sposobni stanovnici, djelatnici iz obrazovnog i IRI sektora te jedinice lokalne samouprave

image
Poduzetnički inkubator u Biogradu na Moru

KAKO POSTATI ČLAN PODUZETNIČKOG INKUBATORA?

Prijavite se na Javni poziv za prijem poduzetnika u inkubator koji je u tijeku. Posjetite mrežne stranice www.poduzetnicki-inkubator-biograd.hr ili www.biogradnamoru.hr, informirajte se o uvjetima natječaja i preuzmite dokumentaciju. Ako vam je draži osobni kontakt i želite vidjeti prostor, slobodno navratite do nas svakim radnim danom na adresu Bukovačka ulica 23 (istočni ulaz u industrijsku zonu) ili nas nazovite na 023 383-150. Natječaj će biti otvoren do popunjavanja kapaciteta. Dobro nam došli.

image
Poduzetnički inkubator u Biogradu na Moru
image
EU fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj oglasa isključiva je odgovornost Grada Biograda na Moru.