NAJAM PROSTORA

NAJAM PROSTORA

POZIV ZA PODUZETNIKE I POTENCIJALNE PODUZETNIKE


Poštovani,

obavještavamo Vas da je u sklopu projekta " Razvoj i uspostava poslovne infrastrukture Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru" započelo prikupljanje iskaza interesa potencijalnih korisnika za poslovne prostorije Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru. 

Potencijalni korisnici Poduzetničkog inkubatora Biograd na Moru imaju na raspolaganju ukupno 9 hala za proizvodnju i 17 poslovnih ureda .

Nositelj projekta je Grad Biograd na Moru, a projektni partneri su Poduzetnički inkubator Biograd na Moru d. o. o., Poduzetnički inkubator BIOS d. o. o. Osijek i CEDRA Split j. d. o. o. Projekt je započeo 1. rujna 2017. godine, a predviđeno vrijeme trajanja provedbe je 24 mjeseca. 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 37.979.211,52 HRK, od čega 19.945.669,41 HRK sufinancira Europska Unija iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Inkubator na tri etaže moći će primiti 68 subjekata na prostoru od 2.403,36 četvornih metara. 


Cilj projekta je doprinijeti održivom rastu poduzetništva i radnih mjesta kroz izgradnju poduzetničko-poslovne infrastrukture, razvoj postojećih i uspostavu novih poduzetničkih potpornih institucija i usluga. Ciljne skupine projekta su novi i postojeći MSP-ovi, OPG-ovi, mladi, nezaposleni i/ili ekonomski neaktivni radno sposobni stanovnici, inovatori, zadruge, udruge, obrazovni i IRI sektor te jedinice lokalne samouprave. 


Više informacija možete pronaći na našim stranicama : 

www.biogradnamoru.hr/

www.poduzetnicki-inkubator-biograd.hr/

Za sve dodatne informacije obratite nam se na e-mail adresu: biogradgrad@gmail.com.